SERVICII SI NOUTATI

SERVICII - NOUTATI

Imaginați-vă un loc unde vă puteți relaxa și bucura de tratamente de înfrumusețare uimitoare. Undeva, unde vă puteți răsfăța cu un tratament cosmetic de relaxare, o pedichiură, o manichiură sau chiar un machiaj. Un loc în care puteți participa la multe dintre serviciile minunate de înfrumusețare pentru adulți, în timp ce micuțul dumneavoastră se bucură de activități de socializare într-un loc de joacă primitor. BEAUTY RANDEVU STUDIO oferă servicii de înfrumusețare și un spațiu de joacă pentru copii.

COSMETICA

O gamă largă de tehnici, care vă vor conferi aspectul dorit, realizate de profesioniști

MODELARE CORPORALA – CAVITATIE

CROMOTERAPIE – TERAPIE PRIN CULORI

COAFOR

Întregește look-ul și vă oferă personalitatea pe care o doriți. Adaptată ocaziilor speciale din viața dumneavoastră sau, dimpotrivă, stilului de zi cu zi, coafura dumneavoastră vă definește.

MANICHIURĂ/PEDICHIURA

Unghiile îngrijite constituie detaliul. Grija pentru igiena unghiilor reprezintă acel detaliu care face diferența și care vă definește aspectul. Va asteptam cu drag in salonul nostru.

MAKE UP

LOC DE JOACĂ COPII

Un loc în care puteți participa la multe dintre serviciile minunate de înfrumusețare pentru adulți, în timp ce micuțul dumneavoastră se bucură de activități de socializare într-un loc de joacă primitor. BEAUTY RANDEVU STUDIO oferă servicii de înfrumusețare și un spațiu de joacă pentru copii.